Makelaarstraining

Makelaar worden
Wij leren jou heel snel en makkelijk makelaar worden

Wil jij de overstap maken naar de makelaardij? Dan is het vaak een onmogelijke opgave waar je moet beginnen. Je wilt ook graag direct ervaring op doen en geld verdienen als makelaar  maar je hebt eigenlijk nog (bijna) geen ervaring. Deze online training stoomt jou in ca. 8 uur tijd (verdeeld over 31 lessen) klaar voor de praktijk en voorziet je van de kennis en werkdocumenten om direct aan het werk te gaan als makelaar.

Deze training bestaat uit 31 online lessen van gemiddeld ca. 20 minuten per les. Je kan de lessen volgen waar en wanneer dat jou uitkomt en hebt daar zelfs 5 jaar de tijd voor!

Jij krijgt meer dan 90 handige werkdocumenten welke in de praktijk ontwikkeld zijn en gebruikt worden door VK Makelaars&Taxateurs. Van verkoopoffertes, checklijsten, kennisartikelen, e-mailtemplates, marketingtools, aanhuurvoorstel, biedingen en ga zo maar door. 

Jij volgt de lessen hoe jij dat wilt en niks is verplicht. Om dingen te leren is het een goede techniek om ook jou cursist extra uit te dagen en te toetsen of de stof aan het eind van een les is blijven hangen. Daarom sluit elke les af met een korte kennisquiz. En nee, deze is niet verplicht…

Deze online training schaf je eenmalig aan. Je hebt tot gedurende 5 jaar na aanschaf toegang tot deze training. Dit hebben we tot 5 jaar beperkt omdat de leerstof dan te verouderd is.

Wat doet deze training voor mij?

Veel mensen die de makelaardij in stappen kiezen ervoor om een officiële makelaarsopleiding te gaan doen. En dat is ook heel verstandig ook al is dat niet verplicht. Het probleem waar bijna iedereen tegenaan loopt is dat ze aan de slag willen als makelaar, maar geen ervaring hebben. Daarmee kom je moeilijk aan een baan als beginnend makelaar. En als het je lukt, dan komt er een ware stormvloed aan nieuwe dingen op je af en de ervaren makelaars zijn eigenlijk altijd te druk om jouw echt goed in te werken.

Het duurt vaak jaren voordat je echt lekker opgestart bent en mee kan draaien als makelaar.

En dat is precies waar deze training verandering in gaat brengen!

Met deze ver doorontwikkelde online training, stomen we jou in 31 lessen klaar om aan de slag te gaan als makelaar. We leren verkopen, aankopen, verhuren, bouwkundige aspecten, juridische aspecten, alles over certificering, alles over de vakjargon en ga zo maar door!

Klinkt goed?

Volg eens de demo les en heb je vragen? Schroom dan niet om even contact met ons op te nemen. Tot snel nieuwe makelaar!!

Hoe wordt ik snel makelaar?

1

Hak de knoop door

Bepaal of jij de stap wilt zetten om nóg sneller een nóg betere makelaar te worden met deze training...
2

Schrijf je in

Schrijf je in voor de training. De kosten zijn slechts €995,- incl. btw
3

Stel een doel

Spreek met jezelf af wanneer jij de training afgerond wilt hebben
4

Volg de lessen

Elke les is duidelijk, leuk en je hoeft alleen maar te kijken. De lessen duren niet lang. Gemiddeld ca. 20 minuten per les.
5

Volg het huiswerk

Bij een paar lessen verwijzen we je naar wat extra leeswerk om jouw kennis te vergroten. Dit is niet verplicht en kost ook niet veel tijd, maar doe dit alsjeblieft wel.
6

Maak de kennisquizen

Elke les sluit af met een korte kennisquiz om jou uit te dagen hetgeen je geleerd hebt gelijk te toetsen. Dit is niet verplicht, maar wel heel leerzaam als je snel wilt groeien!
0
Lessen
0 +
Onderwerpen
0
Werkdocumenten
0
Maanden toegang

Schrijf je in voor de cursus