Kies het voor de complete cursus en start direct

Direct na je boeking en betaling krijg je inloggegevens en kan je starten met de training.

Ook leuk: deze studiekosten zijn privé aftrekbaar bij jouw belastingaangifte!

Heb je vragen of ben jij een makelaarskantoor, neem dan contact met ons op.

Volledige cursus Makelaarstraining

299
/eenmalig inclusief btw
  • De complete training
  • 31 lessen
  • Toegang tot alle werkdocumenten
  • Toegang tot alle kennisquizen
  • 5 jaar lang toegang
  • De studiekosten zijn privé fiscaal aftrekbaar!

Waarom deze cursus?

Sneller aan het werk

Je krijgt in 31 lessen de maximale praktijkervaring binnen waardoor je sneller in het makelaarsvak een werkplek vindt!

Niet wiel opnieuw uitvinden

Je hoeft niet door de alles meer uit te zoeken over bijvoorbeeld de certificeringen, het vakjargon, de werkprocedures, de wettelijke verplichtingen, etc. Alles is samengevat en wordt extreem duidelijk aan jou overbracht in de lessen.

Je word er een betere makelaar van

Deze lessen komen echt uit de praktijk. Normaal leer je alles wat je hier leert pas na jaren praktijk ervaring. Je start door deze training met een voorsprong waardoor je je nog beter kan ontwikkelen bij de start van je makelaarscarrière.

Werkmaterialen

Je krijgt ongelooflijk veel en vooral handige werkmaterialen. O.a. belscripts, werkprocedures, handleidingen voor specifieke taken, kennisartikelen en templates.

Ontwikkeld door:

This is a place to showcase the logos of some of your clients

Klant Beoordelingen

“De Makelaarstraining van Floris biedt praktische handvatten om direct de handen uit de mouwen te steken. Binnen no-time ben je op de hoogte van de basics die je als beginnend makelaar dient te weten. De training biedt veel praktijk voorbeelden om de theorie te ondersteunen. Het is echt een short cut om te starten in deze branch. De bijlagen en test-jezelf aan het einde van elke les geven je de mogelijkheid om zelf verder te oefenen en zoals Floris het zegt een vakidioot te worden. Ik zou deze training iedereen aanraden die een switch wil maken in zijn carrière..”
Kim van Straten
“De online training heeft mij erg geholpen bij mijn verdere ontwikkeling als makelaar. Het is prettig om als je ergens tegen aan loopt de trainingen terug te kijken. Door dat het in prettige stukken is het verdeeld kan ik zelf het tempo bepalen.”
Wijnand

FAQ

Ja, je krijgt na betaling een factuur op de mail en de kosten zijn volledig fiscaal aftrekbaar.

Nee. Maar we gaan je wel heel duidelijk advies geven over de vele verschillende opleidingsroutes die er zijn om een certificaat te halen. Dit is een praktijkgerichte opleiding die jou praktijkgerichte zaken leert die jij juist niet in een makelaarsopleiding leert. Makelaar is een vrij beroep een een officiële opleiding doen ervoor is niet verplicht. Enkel als je voor een NVM makelaarskantoor wilt werken.

Dat heeft ermee te maken dat elke opleiding up to date moet blijven. Na 5 jaar zullen er al te veel dingen veranderd zijn in bijvoorbeeld wetgeving, biedsystemen, certificeren, etc. De oorspronkelijke training die je dan hebt afgenomen is dan teveel verouderd geraakt.

Nee, dat zijn ze niet. Wel raden we je aan om deze te maken. We sluiten de meeste lessen af met zo’n kennisquiz en daarmee worden jouw hersenen even extra uitgedaagd om het geleerde gelijk in praktijk te gebruiken. Je houdt hierdoor de stof beter vast.

Nee. We bieden je hier echt alleen de online training danwel de losse lessen met alle werkdocumenten en kennisquizen aan. Er zijn geen coachingcalls. Wij adviseren in de les om als beginnend makelaar zo snel mogelijk op zoek te gaan naar een werkplek in de makelaardij. Op de werkvloer kan je het beste gecoached worden of het geleerde en alles waar je tegen aanloopt.

Dat kan zeker. Neem even contact op met info@makelaarstraining.nl of 023-2052296. Wij bieden speciale pakketten aan voor werkgevers/opdrachtgevers in de makelaardij.

Het zijn 31 lessen van gemiddeld ca. 20 minuten per les. Ook wordt elke les afgesloten met een paar quizvragen om jou de kennis beter in je hoofd te krijgen. Die quizvragen zijn niet verplicht.

Je hebt helemaal zelf in de hand hoe lang je over de cursus doet. Je kan vol gas geven en 5 lessen per dag volgen. Dan ben je binnen 1,5 week klaar.

Ons advies is dat als je de cursus volgt, om te proberen met jezelf af te spreken om 2 lessen per avond te doen gedurende 4 dagen in de week. Je bent dan binnen een klein maandje klaar met de cursus en hebt ook nog genoeg tijd om rustig de werkdocumenten en artikelen te bekijken die in de lessen worden aangeboden.

Geen probleem. Neem even contact op met info@makelaarstraining.nl of 023-2052296. Wij bieden speciale pakketten aan voor werkgevers/opdrachtgevers in de makelaardij.

Zien hoe de training er uit ziet?

We hebben een duidelijk overzicht van alle 31 lessen handig voor je op een rij gezet

© 2024 All Rights Reserved.