Makelaarstraining met Floris van Kuijeren

Waarom deze cursus doen?

Kans op eerste baan maximaliseren

Omdat je het makelen in praktijk leert, vergroot je enorm je kans op jouw eerste baan als startend makelaar…

Waarde toevoegen

Je leert in de cursus tips, trucs en over valkuilen die van onschatbare waarde zijn in je makelaar carrière…

Voorsprong creëren

Je begint door het doen van deze cursus met 10-0 voorsprong op andere startende makelaars…

Praktische kennis

Op makelaarscholen leer je puur de theorie maar nul komma nul de praktijk. Die praktijk leer jij juist in deze cursus. We leren je alle nodige praktijkkennis, op een super leuke en begrijpelijke manier. Kennis=succes in dit vak!

Maximaal leren

Er worden meer dan 90 handige werkbestanden en artikelen verstrekt (van verkoopvoorstellen, werk procedures, belscripts en checklijsten) die het werk ongelooflijk voor efficiënter maken. Door de kennisquizzen die je er in het lesprogramma zitten leer je heel effectief het geleerde gelijk in praktijk te oefenen.

Springplank

Normaal ben je jaren bezig om dit vak onder de knie te krijgen. Deze cursus is een ENORME SPRINGPLANK om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen en de fundering zo goed neer te leggen dat je uit gaat groeien naar de beste in jouw vak!

Hi

Ik ben Floris van kuijeren.

Register Makelaar en Register Taxateur, ondernemer van 4 bedrijven waaronder het goedlopende makelaarskantoor VK Makelaars&Taxateurs in Haarlem en Amsterdam. Ik ben als makelaar op een laat moment in mijn carrière begonnen en heb alles maar dan ook alles van scratch af aan moeten leren, uitzoeken, op mijn bek moeten gaan, optimaliseren en uitbouwen tot 1 simpel leerplatform. En dat is Makelaarstraining.nl.

Ik heb dit gebouwd om mijn (alsmaar groeiende team) aan makelaars veel sneller en efficiënter op operationeel aan de slag te kunnen gaan. En hoe leuk is het als ik jou hier ook mee kan helpen. Deze cursus is niet perfect. Nee hoor. Hij is organisch, net als ons vak. We moeten onszelf en onze dienstverlening blijven up daten, levenslang. Maar ik ben er heilig heilig overtuigd dat als jij ECHT 200% wilt geven om makelaar te worden, alles dat ik jouw leer in deze cursus jou hierin laat slagen!

Wat zeggen anderen over de cursus

Durf jij in het diepe te springen?

Dit is het mooiste vak wat er is. Laat je niet gek maken, jij kan snel zelf de beste makelaar worden. Maar dan is er wel ACTIE nodig want met achter over leunen en blijven piekeren ga je er niet komen. Bekijk het trainingsprogramma, volg een DEMO les en lees de BLOGS. Durf jij de knoop door te hakken?