Over ons

Makelaarstraining.nl is een initiatief van VK Makelaars & Taxateurs uit Haarlem. De docent is Floris van Kuijeren, eigenaar van het makelaarskantoor en zelf ervaren Register Makelaar en Register Taxateur. De reden om deze training te maken kwam doordat de makelaardij een te beschermde ontoegankelijke en vooral complex ogende wereld lijkt waarbij het heel lastig lijkt voor nieuwe makelaars om er in te rollen.

Alleen al goede voorlichting krijgen over de verschillende certificeringen en opleidingsroutes die er zijn is al echt ingewikkeld. Daarnaast is het zo dat als je eenmaal als nieuwe makelaar(in opleiding) ergens werkt, je eigenlijk overal direct verstand van moet hebben. Van koopaktes, tot verkoopprocedures, tot bouwkundige aspecten, vergunningen, gebreken, biedsystemen, vakjargon, huurrecht en ga zo maar door. Alles is verweven in de makelaarswereld.

Bij het makelaarskantoor VK Makelaars & Taxateurs leiden we zelf onze mensen op. Ervaren of niet ervaren. Wij vinden kennis en kwaliteit essentieel en hebben een methode ontwikkeld om dat op een leuke, frisse, no-nonsense methode te leren aan iedereen die de stap wilt zetten naar de Makelaardij.

Durf jij in jezelf te investeren? Hopelijk tot snel bij onze training!

Groet,

 

Floris van Kuijeren